Produkter   » Bok och ljudbok i paket » Produkt
Allt eller inget, bok+cd
Fakta om boken
Författare: Leif Jacobsen
Illustratör: Stefan Lindblad
Ålder: Från 12 år
Hegas-nivå:
Lix-tal: 16
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 96 sidor
ISBN: 978-91-8662-584-9
Artikelnummer: 25849
 
Mer information:
Läsnycklar
Provläs

Allt eller inget, bok+cd


Författare: Leif Jacobsen
Illustratör: Stefan Lindblad
Antal:

Pris: 201 kr/st
 

CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka.

Nu gäller det - allt eller inget

Som i slow motion snurrade Bangs cross genom luften. Den kom långt. Faktiskt längre än någonsin. Krille däremot föll som en sten. Rakt ner mot marken.

   Precis innan moped-racet händer det som inte får hända. Det var ju nu Bang skulle vinna tillbaka sin stulna cross fron Lund. Vem ska ta hans plats? Vem vågar ställa upp? Det är nu det gäller - allt eller inget. Fjärde och avslutande delen i den populära Moped-serien.

Fantastisk recension i BTJ-häfte 22, 2012:

"Denna spännande och lättlästa historia om mopedgänget i Skåne, Allt eller inget är den fjärde boken i ordningen, kan man sätta i händerna på läsovilliga grabbar i 13-15-årsåldern. Leif Jacobsen kan snacket när det gäller moppar och trimningsmetoder och han vet hur killar pratar med varandra, både när de vill visa sig tuffa och när de visar ömmare känslor. Språket är enkelt men uttrycksfullt. /.../ Detta kan säkert bli inkörsporten till mera avancerad litteratur."

Bo Nordstrand

 

Relaterade produkter

Bok och ljudbok i paket

Det enda rätta
CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka. Är du tuff när det gäller?Bangs moped blir stulen och de andra hakar på för att ta tillbaka den. De gör upp en plan och beger sig in i skogen, utan lyset på, s...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 138 kr/st
Antal:

Bok och ljudbok i paket

Allt eller inget
Nu gäller det - allt eller inget! Som i slow motion snurrade Bangs cross genom luften. Den kom långt. Faktiskt längre än någonsin. Krille däremot föll som en sten. Rakt ner mot marken. Precis inn...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 138 kr/st
Antal:

Tillbaka

right