Prenumerera på Hegas kataloger och affischer

När glömde du bort att beställa Hegas katalog eller affisch senast? Har du missat en spännande nyhet eftersom du saknat katalogen, som senaste delen av Amulett? Det är lätt hänt i dagens överflöde av information. Men nu kan du starta en gratis prenumeration på våra kataloger och affischer. Passar både dig som redan känner Hegas och dig som är nyfiken på våra lättlästa böcker.

Kataloger och affischer för läraren, bibliotekarien och eleven

Katalogen passar dig som vill hålla koll på terminens nyheter, vilket är bra för lärare som bibliotekarier. Det är enklare att planera ämnesöverskridande arbeten om du vet att det finns böcker för alla, om rätt ämnen. Dessutom innehåller katalogen ett gäng spännande artiklar, tävlingar och stipendium att söka.

Affischen då? Jo, den är populär bland lärare och bibliotekarier. Ena sidan är en spännande illustration från en av de nya böckerna medan den andra visar många av våra mest populära titlar. När barnen blir överväldigade av alla bokryggar i bokhyllan är det dags att skicka dem till affischen. Då blir det genast enklare för dem att välja ut något att läsa.

Fyll i formuläret nedan så får du våra kataloger och affischer två gånger om året. Om du behöver fler affischer eller kataloger beställer du dem som vanligt i webbshoppen.
Självklart kan du säga upp din prenumeration när du vill. Mejla oss på info@hegas.se! 

Namn



Mejl

 

Adress

 

Postnummer

 

Ort

 

Intresserad av

Yrke

 

Produkt