Orion

Orion är den enda kvarvarande superhjälten och sedan han besegrade ärkeskurken Demonaz har allt varit lugnt i Megapolis. Men nu ryktas det att Demonaz är tillbaka med full kraft. Det blir en kamp svårare än något Orion varit med om när Demonaz lyckas vända hela staden emot honom. Samtidigt kan han inte låta oskyldiga människor dö.

Orion är en klassisk superhjältehistoria med mycket action. De många illustrationerna gör böckerna perfekta för serieälskare i mellanstadiet. De fyra delarna bör läsas i ordning.

Teman i Orion

Kamp mellan gott och ont, superhjältar, action

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck läslusten med Orion


Orion är en del av Hegas lättlästa utgivning av superhjälteberättelser. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via serier och grafiska romaner. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!