Sissel GustafssonSissel Gustafsson

Jag heter Sissel Gustafsson och jag är frilansande illustratör och serietecknare. Att rita är min passion i livet, det har det varit så länge jag kan minnas. Jag ritar så ofta jag kan och lite mer därtill.

Efter sammanlagt tre års utbildning på serieskolorna vid Högskolan i Gävle och Kvarnby folkhögskola i Malmö så arbetar jag nu på heltid inom det kreativa, både med att teckna och med att lära ut bild och serieteckning till barn.

Jag är även en del av VS–studio som är min och min väns tecknarstudio, där vi samarbetar med diverse projekt. När jag väl lyckas lägga ifrån mig pennan så gillar jag att spela spel, leka med min hund Molly och umgås med min familj.

Läs mera om några av författarens böcker

Nya böcker och ljudböcker

Fegast i hela världen
Gull Åkerblom – nu hos Hegas! Lydia älskar dans, men gillar inte mörker. En kväll är hon på väg hem från dansen. Då hör hon konstiga ljud. Vem är det som smyger bakom henne? Det är mörkt ute och...
Läs mer
NivåHegas-nivå 1
från 90 kr
Antal:

Nya böcker och ljudböcker

Fegast i hela världen Bok+CD
CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY Gull Åkerblom – nu hos Hegas! Lydia älskar dans, men gillar inte mörker. En kväll är hon på väg hem från dansen. Då hör hon konstiga ljud. Vem är det som sm...
Läs mer
NivåHegas-nivå 1
från 135 kr
Antal:
right