Hej!

Mitt namn är Pär Sahlin och jag är författare till bland annat boken Leo och lögnerna, som ges ut av Hegas förlag. Jag har även skrivit ett par fantasyböcker på andra förlag samt gett ut ett antal läromedel i svenska för både grundskola och gymnasium. Innan jag blev författare på heltid arbetade jag som lärare i svenska, bild och SO.
 
Idén till boken Leo och lögnerna har jag burit med mig länge. Egentligen är det så enkelt att jag snodde en historia ur mitt eget liv, som jag sedan kryddade och fantiserade kring.
 
Jag gör gärna författarbesök på skolor och på bibliotek. Under mina besök brukar jag prata om mina böcker och hur jag gör när jag skriver dem, men jag brukar också ge skrivtips och låter ofta barnen/ungdomarna få pröva på olika muntliga och skriftliga övningar. Att väcka unga människors intresse för läsning och att hjälpa dem att få utlopp för sin fantasi och kreativitet är ett av mina mål både med författarbesöken och med mina böcker. Jag är medlem av Författarcentrum och kan bokas via dem.

Vill du läsa mer om mig kan du göra det här: www.parsahlin.se eller
genom att skicka ett mejl: par.sahlin@gmail.com

Läs mera om några av författarens böcker

Nya böcker och ljudböcker

Leo och lögnerna
En lögn kommer sällan ensam Så lätt det är att trassla in sig i lögner. Det upptäcker Leo, som plötsligt befinner sig i en riktig härva. Han har lovat rektorn att hans hockeylag ska spela mot skol...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 129 kr
Antal:
right