Martin Jonols

Martin Jonols

Jag heter Martin Jonols och skriver barn- och ungdomsböcker. Tidigare har jag också skrivit och regisserat teaterpjäser.


Ända sen jag var liten har jag älskat att läsa böcker. Jag började med att läsa serier som Stålmannen och Tintin. Sen läste jag deckare som hette Tvillingdetektiverna som var populära på den tiden. Att läsa var det bästa jag visste. Mina kompisar kallade mig för professorn, för jag läste hellre böcker än spelade fotboll. Och så har det fortsatt, med många böcker sen dess. Just nu läser jag mest deckare, det har jag nästan inte gjort sen jag var liten.

Nu när jag är vuxen skriver jag böcker också, och det är det bästa jag vet. När jag inte skriver gillar jag att fiska med mina söner och träna löpning med mina kompisar. På somrarna brukar jag och mina söner åka till fjällen och fiska. Det är väldigt kul.

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du gå in på min hemsida: www.martinjonols.se

Du kan också gärna mejla mig om du undrar eller tycker något om böckerna: martin.jonols@gmail.com

 

Läs mera om några av författarens böcker

Nya böcker och ljudböcker

Lyssna på mig!
Kära gamla dagbok, lyssna nu! Minna spelar hiphop tillsammans med sin kompis Jossan. Och hon är faktiskt rätt grym på att sjunga och skriva texter. Musiken blir Minnas flykt från allt som snurrar ...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 147 kr
Antal:

Lyssna på mig! (Bok+CD)
CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka. Kära gamla dagbok, lyssna nu! Minna spelar hiphop tillsammans med sin kompis Jossan. Och hon är faktiskt rätt grym på att sjunga och skriva texter. Musiken bl...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 192 kr
Antal:
right