Åsa Storck

Jag heter Åsa Storck, är född 1964 och bor i Vaggeryd i Småland med min man. Vi har tre döttrar som heter Linnea, Matilda och Julia.

Jag jobbar som bibliotekarie, så man kan säga att hela mitt liv kretsar kring berättelser och läsande. Ibland undrar någon om jag inte tröttnar på att jämt hålla på med böcker och berättande, men det gör jag aldrig!

Det bästa med att skriva är när jag får brev och mejl från, eller träffar någon som läst mina böcker. Jag har fått brev från killar som haft hjälp av mina böcker för att komma igång med sin läsning, och då blir jag förstås otroligt glad och går på moln hela dagen! Likaså blir jag glad när någon läst en bok jag skrivit och frågar efter en fortsättning på boken. Då känns det som om jag lyckats med att få huvudpersonerna i mina böcker så levande och verkliga att man vill veta vad som ska hända dem härnäst.

Om du vill veta mer om mig och mina böcker så gå gärna in på min blogg:

http://asamarianne.blogspot.com/

 

Läs mera om några av författarens böcker

Från andra sidan
En berättelse om det oväntade och oförklarliga Anna tror inte på att man kan få kontakt med någon som är död. Hur skulle det gå till? Det säger ju sig självt att det inte fungerar, tänker Anna. Oc...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 113 kr
Antal:
right