Hem » Bokserier » Lydia » Fegast i hela världen

Fegast i hela världen

Gull Åkerblom har skrivit en fin och varm historia om mörkerrädsla och mod. Alla blir rädda ibland, men då kan det kännas bra att våga konfrontera rädslan. För oftast är det inte så farligt som man tror. Kanske är det bara ens egen fantasi som spelar en ett spratt. Mycket lättläst på Hegas lägsta nivå, perfekt för de som inte riktigt har fått igång sin läsning. Uttrycksfulla illustrationer i seriestil på alla sidor av Sissel Gustafsson.
1+ 116 kr
5+ 110 kr
10+ 105 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Om författaren

Gull Åkerblom föddes 1943 och växte upp i Småland. Hennes pappa läste mycket för henne när hon var liten och det var det som fick henne intresserad av litteratur. Hon läste till bibliotekarie och arbetade som det i 30 år innan hon började skriva egna böcker. Åkerblom debuterade 1992 med ungdomsfantasyn Johannesnaten. Sedan dess har det blivit över 60 barn- och ungdomsböcker och även några lättlästa vuxenböcker. År 2007 tilldelades Åkerblom Maria Gripe-priset med motiveringen att "hon ger sina huvudpersoner tydliga och fullständigt självklara röster. De blir absolut övertygande karaktärer.”

Om att skriva lättläst har Åkerblom själv sagt: "Det är roligt att kunna läsa. Men ibland kan det vara svårt att lära sig knepet. Då är det bra med många böcker att välja mellan. Roliga. Spännande. Och det viktigaste: de ska vara lätta att läsa. För alla har rätt till de böcker som passar just mig! Därför skriver jag lättlästa böcker."

Läs mer

Böcker från samma författare

  • Gull Åkerblom
    116 kr

  • Böcker inom samma kategori

  • Gull Åkerblom
    116 kr

  • Kunder har även köpt

  • 116 kr