Hem » Antikligan

Antikligan

Vännerna Vilmer, Hai och de nyinflyttade tvillingarna Juno och Isa upptäcker att saker i en antikaffär i byn verkar vara hemsökta. Eftersom Juno kan få kontakt med andar bestämmer de sig för att försöka lösa mysterierna med de gamla grejerna.

Antikligan är deckare med övernaturliga inslag. Eller spökhistorier med ett mysterium. Helt enkelt en blandning av det bästa. Släng dessutom in lite kärlek också så får du en perfekt mix för mellanåldern.

Tema: Övernaturligt; deckare; spänning

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck slukarålderns läslust


Antikligan för 9 till 12 år är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos barn som är i slukaråldern. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Antikligan